Bakalie migdały kalifornijskie 60 g
Producent: Aga Holtex
Indeks: 5905027000192
4,39 zł
73,17 zł /kg
Producent marki Aga Holtex opisuje Migdały całe tak:
W migdałowej słodyczy rozsmakowali się już starożytni mieszkańcy naszego globu. Migdałowiec pojawia się na kartach Starego testamentu, A jego wyłuskane, brązowe pestki odnaleziono w grobowcu Tutanchamona. Z Azji Środkowej i Mniejszej migdały przybyły do Stanów Zjednoczonych, Australii, Afryki i Europy. Wyborna przekąska do chrupania, a także dodatek do potraw, kremów i sosów. Zmielone są doskonałą panierką, pokruszone - posypką.
Cechy:gwarancja doskonałej jakości
Marka:Aga
Nazwa produktu uregulowana prawnie:Migdały całe
Pozostałe informacje:Jedna porcja (30 g) dostarcza: energia 749 kJ 181 kcal 9%*
w 100 g 2497 kJ/604 kcal
* referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal)
w 100 g 2497 kJ/604 kcal
* referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal)
Przechowywanie:Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Rodzaj opakowania:Zgrzewane
Adres producenta:ZPH „AGA-HOLTEX\" sp. j. A. Holcman-Kos, W. Kos
ul. Dworcowa 11
43-502 Czechowice-Dziedzice
Polska
ul. Dworcowa 11
43-502 Czechowice-Dziedzice
Polska
Adres zwrotny:ZPH „AGA-HOLTEX\" sp. j. A. Holcman-Kos, W. Kos
ul. Dworcowa 11
43-502 Czechowice-Dziedzice
Polska
ul. Dworcowa 11
43-502 Czechowice-Dziedzice
Polska
Dowiedz się z jakich składników powstał produkt Migdały całe marki Aga Holtex:
migdały łuskane
Wartości odżywcze (%) | Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 2497 kJ/604 kcal |
Tłuszcz | 52 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,7 g |
Węglowodany | 7,6 g |
- w tym cukry | 4,9 g |
Błonnik | 13 g |
Białko | 20 g |
Sól | 0,04 g |
Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) | |
Opakowanie 60 g zawiera ok. 2 sugerowanych porcji produktu (1 porcja = 30 g produktu) |
Migdały : | Zawiera |
Orzechy : | Może zawierać |
Orzeszki ziemne : | Może zawierać |
Sezam : | Może zawierać |